Löytöretkeilijä Elokivi on kokenut maailmanympärysmatkailija, eikä hän olisi ensimmäistä kertaa lentokoneessa tai labyrintissakaan. Kartalla on vielä muutama merkitsemätön valtio, joiden alueelle Elokivi ei ole vielä koskaan suunnannut, mutta hän suunnittelee korjaavansa tilanteen tällä uudella reissulla. Elokivi on päättänyt ottaa mukaansa nokkelia ja käsistään käteviä partiolaisia, jotka toivottavasti pystyvät auttamaan hänet läpi uusista ja omituisista tilanteista, joita erilaisten kulttuurien myötä tullaan näkemään.

Jokihisten sudenpennut ja seikkailijat pääsevät mukaan tähän leikkimieliseen kilpailuun 3.10.2015 Länsi-Vantaalla seuraavasti:

 • Uusi lauma, saattajana Riina Jauhiainen
 • (Hait eivät mene omana ryhmänään, koska heillä on juuri edellisenä yönä ollut yökyläily Maikilla. Mahdolliset halukkaat pääsevät toki kisaamaan uuden lauman tai Delfiinien kanssa.)
 • Delfiinit, saattajana Maija Koskelo
 • Ankeriaat, saattajana Anna Vuori

Varusteet: puukko, ensiside tai vastaava, kello, kynä, istuinalusta, partiohuivi, heijastin, valaisin, valmiiksi täytetty juomapullo, vähintään 0,5L, ruokailuvälineet, vuoden 2015 jäsenkortti tai tosite Suomen Partiolaisten jäsenyydestä (saa lähdössä, kunhan on palauttanut perustietolomakkeen ajallaan!)

Lähtö ja maali: Myyrmäki, Uomatie 25, Vantaa
Lähtö: kololta la 3.10. kello 8.45.
Paluu: kololle la 3.10. noin kello 16.15.
Hinta: Lippukunta maksaa osallistumisen! Kuljetukset järjestetään kimppakyyteinä.
Ilmoittautuminen: Viimeistään ti 29.9.: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=8349


Delfiinien ja Ankeriaiden (+ sitä vanhempien ryhmien) yhteinen melontaretki suuntautuu Nuuksion Pitkäjärvelle. Melomisen lisäksi teemme retkikeittimellä ruokaa ja tutustumme Suomen luontokeskus Haltian päänäyttelyyn. Ankeriaille tämä retki on olennainen osa Melonta-taitomerkkiä.

Myös vanhemmat ja muut perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan! Pikkusisaruksille ei kuitenkaan ole ohjattua toimintaa, vaan he voivat tutustua luonnon ihmeisiin yhdessä vanhempiensa kanssa. Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan melomista.

Varusteet: partiohuivi (jos on jo), lämpimät ulkovaatteet, kumpparit tai muut korkeavartiset vedenpitävät kengät, sadevaatteet, täysi vaihtovaatekerta, istuinalusta, juomapullo täynnä vettä (vähintään 1 litra), ruokailuvälineet kangaspussissa (syvä ja matala lautanen, kuppi, lusikka, haarukka, veitsi, kuivauspyyhe), henkilökohtaiset lääkkeet. Myös omat kellunta- tai pelastusliivit saa ottaa.

Retkikohde: Suomen luontokeskus Haltia Nuuksiossa: www.haltia.com.
Lähtö: kololta la 26.9. kello 10.00.
Paluu: kololle la 26.9. noin kello 16.00.
Hinta: 10 €, vesikirput ilmaiseksi. Sisältää lounaan, melonnan ja pääsylipun näyttelyyn. Maksathan retkimaksun ilmoittautumisajan sisällä Jokihisten tilille FI08 4055 0010 7081 43 viestillä ”Melontaretki, partiolaisen nimi”. Kuljetukset järjestetään kimppakyyteinä.
Ilmoittautuminen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=8247 Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.9.


Viikokokoukset alkavat ensi viikon tiistaina 25.8.2015. Vahvistuneet kokousajat ovat seuraavat:

ti klo 17.30–19.00 Uusi sudenpentulauma (s. 2008)
ti klo 17.30–19.00 Hait-sudenpentulauma (s. 2007)
ti klo 18.30–20.00 Delfiinit-sudenpentulauma (s. 2005–2006)
ti klo 18.30–20.00 Ankeriaat-seikkailijajoukkue (s. 2004)
ti klo 18.30–20.00 Mursut- ja Vesinokkaeläimet-tarpojavartiot samoajajohtajineen (s. 1999–2001)

Kaikki viime tiistaina ilmoittautuneet mahtuvat näillä näkymin mukaan. Jos etukäteen on sovittu, mihin ryhmään uusi tulija on päätymässä, sitten on syytä tulla juuri siihen aikaan paikalle. Muuten tulee saapua paikalle syntymävuoden mukaisesti.

Kokoukset alkavat normaalisti puolen tunnin ulkoilulla Jokiniemen koulun kentällä tai lähialueella. Sen jälkeen siirrytään kentän vieressä olevaan vaaleansiniseen Paviljonki-rakennukseen. Mukaan täytyy siis heti ensimmäisestä kerrasta alkaen ottaa säänmukaiset ulkovaatteet! Vanhoilla partiolaisilla on luonnollisesti koko kokouksen ajan kaulassaan lippukunnan huivi – ulkona ulkovaatteiden päällä ja sisälläkin koko ajan kaulassa.

Uusi sudenpentulauma ja Hait-sudenpentulauma kokoontuvat ainakin muutaman ensimmäisen kerran yhteisiin kokouksiin. Kaipaisimmekin kaikkein akuuteimmein uusia käsiä juuri uuden lauman pyörittämisessä auttamiseen. Partiotaustaa ei tarvita vaan uusi tekijä pääsee lippukunnan kustantamaan täsmäkoulutukseen. Kaupan päälle saa itselleen maailman parhaan harrastuksen ja pääsee osaksi yli satavuotiasta kansainvälistä partioliikettä! Olisitko itse valmis? Tai tietäisitkö jonkun, joka voisi olla kiinnostunut? Nyt on oikea hetki vinkata! :)


Kesä on mennyt vauhdilla ja on aika aloittaa partion syyskausi.
 
Tervetuloa aloitustempaukseen Jokiniemen koulun kentälle ti 18.8.2015 klo 18-19:30. Ohjelmassa on muurikkaleipien paistoa, pientä askartelua ja leikkejä. Myös uudet jäsenet, tutustujat ja partiolaisten vanhemmat ovat tervetulleita!
 

Kesäleirille!

02.07.2015

Jokihiset osallistuu kesäleirille! Tempus 2015 on Erämetsojen, Jokihisten, Kehäpartion, Pyhän Laurin Ritarien ja Tuikku-Tyttöjen noin 150 hengen yhteinen kesäleiri 3.-8.8.2015 Nurmelassa. Leirikirjeet ovat jo kotiin tulleet! Jos leirikirje katoaa kesän aikana niin se löytyy täältä: http://www.pylarit.net/downloads/tempus-leirikirje2.pdf

Kesän paras leiri lähestyy! Kesäleirin Fecebook-sivulta voi seurata leiriasioita etukäteen ja tapahtumia leirin aikana: https://www.facebook.com/pages/Tempus-2015/539390422870754

 

Tempus.jpg


Koko lippukunnan yhteinen yöretki suuntautuu Ilvesveikkola-nimiselle partiomökille Kirkkonummen Veikkolaan. Teemme yhdessä ruokaa ja majaa ulkona. Jokainen pääsee poksauttelemaan myös retkipoppareita kaikilla mausteilla. Koko perhe on tervetullut! Majoitumme kamiinateltassa. Pienimmät voivat nukkua sisätiloissa.

Kulku tapahtuu kimppakyydeillä.

Lisätietoja retkestä antaa retkenjohtaja Riina Jauhiainen, sähköp. ilppu84 at gmail.com.

 

Lähtö kololta: la 18.4. klo 10:00
Paluu kololle: su 19.4. klo 14:00

Hinta: 10 € / hlö. Vesikirput eli alle koulu-ikäiset pääsevät aikuisen seurassa ilmaiseksi. Retkimaksu maksetaan ilmoittautumisajan sisällä Jokihisten pankkitilille (FI08 4055 0010 7081 43). Viestikohtaan maininta ”Popkorni” ja partiolaisen nimi. Alle kouluikäiset vesikirput pääsevät mukaan ilmaiseksi. Hinta sisältää ruoan, majoituksen ja ohjelman.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: su 12.4. Ilmoittautuminen on sitova eli rahoja ei saa takaisin ilman erityisen painavaa perustetta. Sairastapauksissa vaaditaan lääkärintodistus tai vastaava.

Ilmoittautumislinkki:https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=6188. Ilmoitathan jokaisen osallistujan erikseen.


Paikka: Kolo, Jokiniemen koulun paviljonki, Valkoisenlähteentie 51, 01370 VANTAA
Aika: maanantai 23.3.2015 kello 18.00

Esityslista

 1. Kokouksen avaus

 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

 3. Puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

 4. Esityslistan hyväksyminen

 5. Vuoden 2014 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen sekä niiden ja toiminnantarkastajan lausunnon perusteella vastuuvapauden myöntäminen

 6. Muut esille tulevat asiat

 7. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

Kokouksessa on äänioikeus lippukunnan A-jäsenillä eli niillä yhdistyksen jäsenillä, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta. Kaikilla jäsenillä on puheoikeus. Myös partiolaisten ei-partiolaiset vanhemmat saavat tulla paikalle ja avata suunsa, vaikka virallista puheoikeutta ei heillä olekaan.

Pientä kokousevästä on totta kai tarjolla.

Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä Skypellä (käyttäjä: ilarilaitinen).


Ensi tiistaina 3.3. kokoonnumme koko lippukunnan voimin poikkeuksellisesti klo 17.30–19.00 Möskärissä. Myös uudet vuosina 2004–2006 syntyneet ovat tervetulleita tutustumaan silloin tai seuraavaan viikkokokoukseen!

Mäki sijaitsee Simonsillassa, Kallioimarteentien päädyssä.

Ota mukaan oma muki ja pulkka/liukuri tms. (ei Stigaa). Mikäli sää ei ole suosiollinen mäenlaskulle, keksimme muuta toimintaa; paikka on kuitenkin sama, oli luta tai ei. :)

Luvassa on myös lupauksenanto niille, jotka eivät ole sitä vielä antaneet ja osa sudenpennuista siirtyy seikkailijoiksi!

Vanhemmat ja muut perheenjäsenet ovat tietysti tervetulleita mukaan!


Hiihtoloma

16.02.2015

Hiihtolomaviikolla ei ole viikkokokouksia. Nähdään taas 24.2.!


Osallistumme viikkokokousten tilalla Yhteisvastuukeräykseen! Hait menevät Ylivetoon (paikalla Ilari) ja muut Tikkuriin (paikalla Riina). Keräys tapahtuu klo 17–18 mutta paikalla tulee olla jo 16.45. Partiohuivi kaulaan!


Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle