Toiminta

Viikkotoiminta on partion perustoimintaa. On tärkeää, että partiolaiset ovat mahdollisimman usein paikalla, koska käsiteltävät asiat kestävät usein monen kokouskerran verran.

Myös retket, partiotaitokilpailut, leirit ja monet muut tapahtumat kuuluvat olennaisena osana partio-ohjelmaan:

  • Retkill√§ ollaan luonnon helmassa ja¬†tehd√§√§n paljon sellaista, mik√§ kololla ei kerta kaikkiaan ole mahdollista.
  • Partiotaitokilpailuissa ryhm√§t p√§√§sev√§t testaamaan osaamistaan ilman ulkopuolista apua monipuolisissa teht√§viss√§.
  • Kes√§leiri on koko partioliikkeen ohjelmatoiminnan kruununjalokivi. Kaikilla partiolaisilla aina nuorimmasta sudenpennusta l√§htien on joka kes√§ mahdollisuus osallistua leirille. T√§h√§n mahdollisuuteen kannattaa ehdottomasti tarttua!

Harrastuksesta jäävät nämä kaikkein mieleenpainuvimmat osat kokonaan pois, jos osallistuu pelkästään viikkokokouksiin. Kovana tavoitteena onkin, että kaikki partiolaiset osallistuvat kaikkiin omalle ikäkaudelleen tarjottuihin tapahtumiin. Olisikin toivottavaa ottaa tavaksi osallistua niin moneen tapahtumaan kuin suinkin aikataulullisesti on mahdollista!

Lippukunta pystyy hallituksen päätöksellä tukemaan jäseniään tapahtumien osallistumismaksuissa. Nämä päätökset tehdään ehdottoman luottamuksellisesti eikä tieto asiasta leviä hallituksen ulkopuolelle. Taloudellinen tilanne ei saa olla este partion harrastamiselle.

Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle