Ilmoittautuminen

Säännöllisten kokousten lisäksi partioharrastukseen kuuluvat oleellisena osana retket, kilpailut, koulutukset ja muut kertaluontoiset tapahtumat. Jokaiseen tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen.

Miten se käytännössä tapahtuu?

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen lomake, johon on linkitetty tapahtumasta kertovassa tiedotteessa. Alle 18-vuotiaiden ilmoittautumisen tekee huoltaja omalla PartioID-tunnuksellaan. Täysi-ikäiset ilmoittautuvat itse. Ilmoittautuminen on sitova.

Jos olet jäseneksi ilmoittautuneen partiolaisen huoltaja etkä vielä tiedä PartioID-tunnustasi, otathan pikimmiten yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan tai lippukunnanjohtajaan.

Tapahtumamaksut

Mahdollinen tapahtumamaksu tulee maksaa lippukunnan tilille ilmoittautumisajan sisällä tai muussa annetussa ajassa. Jos tarvitset pidemmän maksuajan, ota yhteyttä lippukunnan rahastonhoitajaan tai lippukunnanjohtajaan. Tarkemmat maksuohjeet löytyvät erilliseltä sivulta.

Sairastapauksissa rahat saa takaisin esittämällä lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksen tai muun vastaavan selvityksen.

Jälki-ilmoittautuminen

Varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen on usein mahdollista jälki-ilmoittautua. Jos se on mahdollista, asiasta mainitaan tapahtumatiedotteessa. Jälki-ilmoittautuminen aiheuttaa tapahtuman järjestäjille aina lisävaivaa ja -kuluja, jonka vuoksi tapahtumasta peritään korotettu hinta.

EVP:t eli ei-vielä-partiolaiset

Joihinkin tapahtumiin saavat osallistua myös perheen muut jäsenet sekä partiolaisten ystävät ja tuttavat. Ellei toisin ole tiedotettu, vaatimuksena on tällöin se, että mukana on koko tapahtuman ajan alle 18-vuotiaiden huoltaja.

EVP-ilmoittautuminen tapahtuu saman linkin kautta kuin jäsentenkin ilmoittautuminen. Ennen tietojen syöttöä on etenemisvaihtoehto myös ei-partiolaisille.

Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle