Paikka: Kolo, Jokiniemen koulun paviljonki, Valkoisenlähteentie 51, 01370 VANTAA
Aika: tiistai 18.11.2014 kello 18.00

Esityslista

 1. Kokouksen avaus

 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

 3. Puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

 4. Esityslistan hyväksyminen

 5. Vuoden 2015 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen

 6. Hallituksen jäsenten lukumäärän vahvistaminen loppukaudeksi 2014–2015

 7. Hallituksen mahdollisen uuden jäsenen vahvistaminen loppukaudeksi 2014–2015

 8. Vuoden 2015 jäsen- ja aloitusmaksujen vahvistaminen sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n mahdollinen valtuuttaminen keräämään lippukunnan jäsenmaksut

 9. Vuoden 2015 toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta

 10. Muut esille tulevat asiat

 11. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

Kokouksessa on äänioikeus lippukunnan A-jäsenillä eli niillä yhdistyksen jäsenillä, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta. Kaikilla jäsenillä on puheoikeus. Myös partiolaisten ei-partiolaiset vanhemmat saavat tulla paikalle ja avata suunsa, vaikka virallista puheoikeutta ei heillä olekaan.

Yksi hallituspaikka on siis auki! Hallituksen tehtävät löytyvät Jokihisten nettisivuilta osoitteesta www.jokihiset.fi/lippukunta/saannot/ kohdasta ”8 § Hallituksen tehtävät”. Yksittäisten tapahtumien järjestämisen hallitus on tällä hetkellä ulkoistanut suurelta osin johtajaneuvostolle. Näin on myös jatkossa tarkoitus tehdä.

Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä Skypellä (käyttäjä: ilarilaitinen).


Peruttu. Eivät myönnä tänä vuonna lupaa kenellekään.

Jos saamme myyntiluvan, menemme ensi viikolla viikkokokousten tilalla yhdessä myymään kalentereita Jumboon. Vanhempia tarvitaan sudenpentujen tueksi myyntiajaksi ja kuskeiksi. Ilmoitathan alla kerrotulla tavalla mahdollisimman pian, voitko tulla mukaan tekemään hyvää!

Lähtö: kololta klo 17.00.
Myyntiaika: klo 17.30–18.30.
Paluu: kololle noin klo 19.00.

Ilmoittaudu lähettämällä seuraavat tiedot heti sähköpostilla osoitteeseen ilari@jokihiset.fi tai tekstiviestillä 045 6738727:

– Tuleeko lapsesi mukaan?
– Tuleeko samasta perheestä aikuisia mukaan?
– Voitteko kyyditä vai tarvitsetteko päin vastoin kyydin?

Kaikki myymättömät kalenterit mukaan!


Jokihisten sudenpentujen yhteinen yöretki suuntautuu 1.-2.11.2014 Nuuksioon Mörkkimöykky-nimiselle kämpälle. Mukaan ovat tervetulleita myös partiolaisten perheenjäsenet sekä Jokihisten toiminnasta kiinnostuneet ei-vielä-partiolaiset huoltajiensa seurassa.
 
Luvassa on mm. ruoanlaittoa trangialla, suunnistusta, lipunnoston ja -laskun harjoittelua, puukon käytön opettelemista, iltanuotio sekä uskaliaimmille mahdollisuus nukkua yö kamiinateltassa. Toki myös sisämajoitus onnistuu.
 
Uusilla partiolaisilla ja uuteen ikäkauteen siirtyneillä on retkellä mahdollisuus antaa partiolupaus. Lupauksen antamisen jälkeen uudet sudenpennut saavat partiohuivinsa sekä partiopaitaan kiinnitettävät lupausmerkit. Lisätietoja partiolupauksesta. Lupauksen sisältö käydään lasten kanssa etukäteen läpi.
 
Lisätietoja retkestä antaa retkenjohtaja Riina. Lisätietoja Jokihiset-lippukunnasta, lupauksesta ja partiosta yleensä antaa lippukunnanjohtaja Ilari Laitinen, puh. 045 6738737, ilari@jokihiset.fi.
 
Lähtö: kololta la 1.11. kello 10.00.
Paluu: kololle su 2.11. noin kello 16.00.
 
Hinta: 15 € / hlö; maksetaan ilmoittautumisajan sisällä Jokihisten pankkitilille (FI08 4055 0010 7081 43). Viestikohtaan maininta ”Mörrimöykky” ja partiolaisen nimi. Alle kouluikäiset vesikirput pääsevät mukaan ilmaiseksi. Hinta sisältää ruoan, majoituksen ja ohjelman.
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.10. Palauta alla oleva lupalappu oman ryhmän johtajalle viimeistään silloin. Ilmoittautuminen on sitova eli rahoja ei saa takaisin ilman erityisen painavaa perustetta. Sairastapauksissa vaaditaan lääkärintodistus tai vastaava.
 
Jälki-ilmoittautuminen: 22.10.–28.10. Korotettu hinta 20 €.
 
 
 
 
 
 
 

_________________________________________________ saa lähteä Mörrimöykky-retkelle 1.–2.11.2014.

Lisäksi perheestämme osallistuvat seuraavat henkilöt (nimi, ikä, puhelinnumero):

______________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________

[ ] Tarvitsemme kyydin. [ ] Emme tarvitse kyytiä. Voimme tarjota kyydin ____________________ muulle.

Mukana tulevat aikuiset ovat valmiita auttamaan: [ ] ohjelmassa, [ ] kokkauksessa, [ ] kipinävuoroissa.

Huoltajan allekirjoitus, nimenselvennys ja puhelinnumero retken aikana:

______________________________________________________________________________________________________________

Allergiat ja muut huomioitavat asiat:

______________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________


Tule vaikuttamaan nettisivuston tulevaisuuteen kololle maanantaina 29.9. klo 18! Ilmoita tulostasi ja ruokarajoituksistasi etukäteen Ilarille (ilari ät jokihiset.fi) niin saat pientä naposteltavaa.


SuSen Loikka -partiotaitokilpailu kisataan sunnuntaina 5.10.2014 Myyrmäen ja Kaivokselan maastossa. Molemmat sudenpentulaumamme pääsevät mukaan!

Sudenpentujen seuraksi lähtee aikuinen saattaja. Kilpailu soveltuu hyvin myös kaikille uusille sudenpennuille. Lippukunta maksaa osallistumismaksun 30 € / joukkue.

Lue lisätiedot infolapusta alta ja palauta lupalappu viikkokokouksessa tiistaina 9.9.2014!

SuSen Loikka 5.10.2014.pdf


Melontaretki 7.9.

01.09.2014

Nyt pääset kokeilemaan melomista intiaanikanootilla, kun lippukuntamme suuntaa ensi sunnuntaina kohti Nuuksion Pitkäjärveä. Melomisen lisäksi tehdään retkikeittimellä ruokaa, ongitaan ja seikkaillaan luontopolulla. Sudenpennut tekevät retkellä syksyn ensimmäisen merkkinsä.

Koko perhe on tervetullut mukaan! Kaikkein pienimmille ei kuitenkaan ole ohjattua toimintaa, vaan he voivat tutustua luonnon ihmeisiin yhdessä vanhempiensa kanssa. Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan melomista.

Retki maksaa osallistujille 8 €, vesikirput (alle kouluikäiset) pääsevät mukaan ilmaiseksi. Maksa retkimaksu ilmoittautumisajan sisällä Jokihisten tilille FI08 4055 0010 7081 43 viestillä ”Melontaretki, partiolaisen nimi”. Hintaan sisältyy lounas ja välipala. Kuljetukset järjestetään kimppakyyteinä.

Varusteet: partiohuivi (jos on jo), lämpimät ulkovaatteet, kumpparit tai muut korkeavartiset vedenpitävät kengät, sadevaatteet, täysi vaihtovaatekerta, istuinalusta, juomapullo täynnä vettä (vähintään 1 litra), ruokailuvälineet kangaspussissa (syvä ja matala lautanen, kuppi, lusikka, haarukka, veitsi, kuivauspyyhe), henkilökohtaiset lääkkeet. Myös oman kellunta- tai pelastusliivin saa ottaa.

Retkikohde: Suomen luontokeskus Haltia Nuuksiossa: www.haltia.com.
Lähtö: kololta su 7.9. kello 10.00.
Paluu: kololle su 7.9. noin kello 16.00.
Hinta: 8 €, vesikirput ilmaiseksi.
Ilmoittautuminen: Ilmoita seuraavat asiat sähköpostilla osoitteeseen <ilari@jokihiset.fi> viimeistään pe 5.9. klo 18:

 • Tulijat
 • Heidän ikänsä
 • Heidän ruokarajoitteensa
 • Tarvitsetteko kyydin / voitteko tarjota kyydin (myös haluttujen / tarjottujen paikkojen lukumäärät!)

Lupalappu: Kaikilla ilman huoltajaa tulevilla alaikäisillä täytyy olla lupalappu täytettynä mukana retkelle lähdettäessä! Laput kerätään lähtöpaikalla emmekä voi ottaa alaikäistä mukaan, jos lappu puuttuu.

Retkikirje lupalappuineen: Melontaretki 7.9.2014.pdf


Viikonloppuna on siis kaksi tapahtumaa.

Kotiseutuseikkailu

Lauantaina on koko perheen kotiseutuseikkailu klo 10–15, jolle pääset ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen ilari ät jokihiset.fi viimeistään perjantaina 29.8.2014 klo 18. Kerro ainakin kaikki tulijat, lapsien iät ja mahdolliset ruokarajoitukset.

Katso vielä lisätiedot retkikirjeestä!

Vanhempainilta ja suunnittelukokous

Sunnuntaina klo 14–17 pidetään vanhempainilta sekä suunnitellaan syksyä ja tulevaa vuotta isolla porukalla. Erittäin hyvä tilaisuus kysyä partioaiheisia kysymyksiä! Tämä tapahtuma on suunnattu kaikkien partiolaisten vanhemmille ja kaikille johtajille (siis myös samoajaikäisille).

Ilmoittautumista toivotaan kokouseväitten mitoittamisen ja allergioiden yms. vuoksi. Ilmoittaisitko siis tulostasi sähköpostitse osoitteeseen ilari ät jokihiset.fi viimeistään lauantaina 30.8.2014 klo 18.

Kokoonnumme Tikkurilan seurakunnan nuorisotilalla (Walkers-kahvila) osoitteessa Unikkotie 5 C, Vantaa. Jos tulet seurakunnan parkkipaikan kautta, lähde kulkemaan parkkipaikan vasemmasta reunasta rakennusten välistä/läpi kohti kaupungintaloa, niin tulet suoraan oikeaan paikkaan. Jos eksyt, auttava puhelin 045 6738727 auttaa!


Näin vain se partiosyksy sitten taas alkaa. Tulossa on paljon uusia hienoja juttuja sekä lapsille että aikuisille. Jokihiset-lippukunnassamme on nyt neljä säännöllisesti kokoontuvaa toimintaryhmää: Vesinokkaeläimet (tarpojatytöt), Mursut (tarpojapojat), Delfiinit (sudenpentuja) ja vielä nimeämätön uusi sudenpentulauma. Hurjaa, miten joukkomme kasvaakaan!

Tämän hetken johtajisto

Samoajat toimivat tarpojavartioiden johtajina, minkä lisäksi samoajien omaa toimintaa ollaan kovasti aloittamassa yhteistyössä muiden lippukuntien kanssa. Samoajien ja tarpojien tukena eli luotsina toimii Ilari. Delfiinien johtajina eli akeloina toimivat Miia, Riina ja Ilari. Uuden lauman akeloita ovat Hanna ja Ilari. Johtajat ovat tavattavissa viikkokokousten yhteydessä.

Lippukunnan hallituksessa istuvat Annukka, Kati, Tuukka ja Ilari. Lisäksi Kati toimii lippukunnan varajohtajana, jäsenrekisterivastaavana, kalustovastaavana ja www-vastaavana. Viikkotoiminnan ohella Ilari on lippukunnanjohtaja, rahastonhoitaja, koulutusvastaava ja uusien jäsenten yhteyshenkilö. Retkillä johtajistoa auttamassa ovat johtajien omat perheet ja partiolaisten vanhempia ja sisaruksia.

Mukaan toimintaan toivotaan erityisesti uusia aikuisia, jotka mahdollistavat omalla panoksellaan maailman parhaan harrastuksen lapsille, nuorille ja itselleen. Lippukunnasta löytyy mielekästä tekemistä niin viikkotoiminnassa, retkillä, hallinnossa kuin suurten tapahtumien organisoimisessakin.

Paljon muutakin kuin viikkokokouksia

Viikkotoiminta on partion perustoimintaa. On tärkeää, että partiolaiset ovat mahdollisimman usein paikalla, koska käsiteltävät asiat kestävät usein monen kokouskerran verran, eikä kenelläkään ole kivaa, jos osa porukasta on jatkuvasti ihan ulalla siitä, mitä tapahtuu.

Myös retket, partiotaitokilpailut, leirit ja monet muut tapahtumat kuuluvat olennaisena osana partio-ohjelmaan. Esimerkiksi retkillä opetellaan ja tehdään paljon sellaista, mitä kololla ei kerta kaikkiaan ole mahdollista tehdä. Harrastuksesta jää kaikkein mieleenpainuvimmat osat kokonaan pois, jos osallistuu pelkästään viikkokokouksiin.

Tavoitteena on, että kaikki partiolaiset osallistuvat kaikkiin omalle ikäkaudelleen tarjottuihin tapahtumiin. Olisi hyvä ottaa tavaksi osallistua niin moneen tapahtumaan kuin suinkin aikataulullisesti on mahdollista. Lippukunta pystyy hallituksen päätöksellä tukemaan jäseniään myös yksittäisten tapahtumien osallistumismaksuissa. Nämä päätökset tehdään luottamuksellisesti eikä tieto asiasta leviä hallituksen ulkopuolelle. Taloudellinen tilanne ei saa olla este partion harrastamiselle.

Muistattehan aina ilmoittautua kaikkiin tapahtumiin pyydetyllä tavalla ja perua osallistumisen ajoissa! Sairastumiselle ei voi mitään, mutta siitäkin täytyy ilmoittaa.

Syksyn tapahtumat

Saatte tämän tervetulokirjeen mukana Jokihisten alustavan tapahtumakalenterin. Tapahtumakalenteriin mahdollisesti tulevista muutoksista tiedotetaan nettisivuilla www.jokihiset.fi, sähköpostilla, kotiin tulevilla tapahtumakirjeillä ja joskus myös tekstiviesteillä tai puhelimitse. Tulossa on itse asiassa myös virallinen Facebook-sivu ja ikäkausikohtaiset sähköpostilistat, mutta niistä lisää myöhemmin!

Jos jollekin suunnitellulle viikonlopulle sattuu esim. koulun tapahtumia, olisimme kovin iloisia, jos saisimme tietää siitä hyvissä ajoin.

Syksyn tapahtumista erityispoimintana täytyy mainostaa Tervetuloa partioon -kurssia torstaina 11.9. Kurssi järjestetään poikkeuksellisesti täällä Helsingistä katsoen todella pohjoisessa, omalla kolollamme Jokiniemen koululla! Ilmoittele, jos haluat mukaan!

Kyseinen kurssi on suunnattu ihan kaikille partiotoimintaan jollakin tavalla mukaan tuleville aikuisille, myös sellaisille vanhemmille, joilla ei ole aikaa tai halua juuri nyt olla toiminnassa aktiivisesti mukana. Lippukunta maksaa tälle kurssille osallistumisen, vaikka kurssilainen ei olisikaan pää kolmantena jalkana välittömästi rientämässä tekemään vapaaehtoistyötä. Sellaiseen innostumisen vaara tässä kyllä toisaalta on…

Toisena poimintana lähiajoilta voisi esiin nostaa ensi viikonlopun. Lauantaina on ensimmäinen koko perheelle suunnattu retki ja sunnuntaina yhdistetty vanhempainilta ja suunnittelukokous. Vanhempainilta on hyvä tilaisuus kysyä mieltä askarruttavat kysymykset. Ilmoittautumisohjeet tulevat nettiin lähipäivien aikana! Käythän usein kurkkimassa! :)

Yhteystiedot ja yhteydenotot

Uusille partiolaisille tulee kirjeen mukana esite, josta selviävät oman ryhmän johtajien yhteystiedot. Olkaa viikkotoimintaan liittyvissä asioissa ensisijaisesti yhteydessä oman ryhmänne johtajiin. Olen myös lippukunnanjohtajana ja uusien jäsenten yhteyshenkilönä käytettävissänne mihin tahansa partioasiaan liittyen.

Erikoistarjous sudenpentupaitasta

Sudenpennut saavat kirjeen mukana Scandinavian Outdoorin mainoksen, jossa esitellään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten neuvottelema erikoistarjous sudenpentupaidasta. Kyseessä on harvinaisen hyvä diili: paitsi että se on ostajalle normaalihintaa halvempi, muutama euro kanavoituu suorana tukena takaisin omalle lippukunnalle.

Virallinen sudenpentupaita ei ole pakollinen hankinta ja sen voi korvata millä tahansa tummansinisellä pitkähihaisella collegella.

Pyydä uusia mukaan!

Melkein kaikkiin Jokihisten ryhmiin mahtuu uusia jäseniä. Vain Delfiinit on tällä hetkellä täysi. Pyytäkää lasten ja omatkin kaverit mukaan! Seuraan voi liittyä missä vaiheessa vuotta tahansa. Olemme loppujen lopuksi ihan mukavaa porukkaa.

Johtajiston puolesta

Ilari Laitinen
lippukunnanjohtaja
Jokihiset ry
045 6738727
ilari ät jokihiset.fi

Liite: Jokihisten syksy 2014.pdf


Tervetuloa tiistaina 19.8. klo 18 aloitustempaukseen Jokiniemen koulun pihalle! Koulun osoite on Valkoisenlähteentie 51, Vantaa.

Aloitustempauksessa kerromme Jokihisten lippukunnan toiminnasta uusille kiinnostuneille ja voit samalla ilmoittautua mukaan tutustumaan. Erityisesti toivomme mukaan iloiseen joukkoomme vuonna 2007 syntyneitä perheineen. Myös vanhat jäsenet näkevät toisensa taas pitkästä aikaa :)

Tarjolla on pientä partiopuuhaa ja -syötävää.

Lisätietoa antaa Ilari Laitinen (ilari@jokihiset.fi tai 045-6738727).

Terveisin,
Jokihisten johtajat 


Edit: Kotiseutukävely siirretään syksymmälle, jotta saadaan enemmän osallistujia.


***********

Kotiseutukävely sunnuntaina 13.7.2014 klo 10–17


Tervetuloa koko perheelle suunnatulle rennolle kesäretkellemme, olitpa sitten lippukunnan nykyinen jäsen, jäsenen perheenjäsen tai kuka vain partiosta kiinnostunut ulkopuolinen! Nykyiset jäsenet voivat tulla yksinäänkin, mutta muilta toivotaan myös vanhemman osallistumista.


Seikkailemme ympäriinsä Jokiniemessä ja lähistöllä ja tutustumme kotiseutumme nähtävyyksiin. Laitamme yhdessä ruokaa muurikoilla.


Ilmoittauduthan sähköpostitse osoitteeseen ilari@jokihiset.fi viimeistään perjantaina 11.7.2014. Kerro ainakin kaikki tulijat, lapsien iät ja mahdolliset ruokarajoitukset. (Yksinään tulevilla lippukunnan nykyisillä lapsijäsenillä täytyy ehdottomasti olla alla oleva lupalappu täytettynä mukanaan!) Suosittelemme, että perheen pienimmille otetaan rattaat mukaan.


Lisätietoja retkestä antaa Ilari Laitinen, ilari@jokihiset.fi, 045 6738727.


Lähtö: 13.7. klo 10.00 Jokihisten kololta: Valkoisenlähteentie 51, Vantaa.

Paluu: 13.7. klo 17.00 Jokihisten kololle: Valkoisenlähteentie 51, Vantaa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 11.7.2014.

Päiväretken hinta: 5 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Jokihisten tilille FI08 4055 0010 7081 43 viestillä Kotiseutukävely, Osallistujan Nimi.


✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎ ✂︎
Annan ____________________________________________________________________________________


luvan osallistua kotiseutukävelyyn 13.7.2014.


Allergiat / muuta huomioitavaa:


__________________________________________________________________________________________


__________________________________________________________________________________________


__________________________________________________________________________________________


Huoltajan puhelinnumero: ______________________________________________________________


Huoltajan allekirjoitus ja nimenselvennys:


__________________________________________________________________________________________

Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle