Jokihiset toivottaa partiosta kiinnostuneet tervetulleiksi kesän tapahtumiinsa! Erityisesti toivomme mukaan iloiseen joukkoomme vuonna 2007 syntyneitä perheineen.

Partiota Jokiniemessä!


Paikka: Kolo, Jokiniemen koulun paviljonki, Valkoisenlähteentie 51, 01370 VANTAA
Aika: tiistai 13.5.2014 kello 17.30

Esityslista

1. Kokouksen avaus
2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
4. Esityslistan hyväksyminen
5. Patentti- ja rekisterihallituksen antaman uusien sääntöjen korjauskehotuksen käsittely (ks. liite)
6. Muut esille tulevat asiat
7. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

Kokouksessa on äänioikeus lippukunnan A-jäsenillä eli niillä yhdistyksen jäsenillä, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta. Kaikilla jäsenillä on puheoikeus. Myös partiolaisten ei-partiolaiset vanhemmat saavat tulla paikalle ja avata suunsa, vaikka virallista puheoikeutta ei heillä olekaan. :)


Delfiinit-sudenpentulauma menee tutustumaan Tikkurilaan poliisilaitokselle ja poliisien arkeen tiistaina 1.4.2014 klo 18-19. Tapaamme poliisitalon edessä portaiden luona klo 18.00, josta lähdemme oppaan johdolla kierrokselle. Sudenpennut lähtevät kotiin n. klo 19.00


Paikka: Katin koti, Niipperi, Espoo (osoite kysyttäessä)
Aika: maanantai 10.3.2014 klo 19.00

Esityslista

1. Kokouksen avaus
2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
4. Esityslistan hyväksyminen
5. Vuoden 2013 toimintakertomuksen vahvistaminen
6. Vuoden 2013 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
7. Lippukunnan edustajien valinta piirin seuraaviin kokouksiin
8. Muut esille tulevat asiat
9. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

Kokouksessa on äänioikeus lippukunnan A-jäsenillä eli niillä yhdistyksen jäsenillä, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta. Kaikilla jäsenillä on puheoikeus. Myös partiolaisten ei-partiolaiset vanhemmat saavat tulla paikalle ja avata suunsa, vaikka virallista puheoikeutta ei heillä olekaan. :)


Talviloma

13.02.2014

Viikkokokouksia ei pidetä tiistaina 18.1. koulujen talviloman takia.


Ensi tiistaina 21.1. klo 18–19.30 pidetään kololla vanhempainilta, joka on suunnattu kaikkien partiolaisten vanhemmille. Tilaisuudessa on infopläjäykset mm. varusteista, lippukunnan käytännöistä ja tulevasta Vantaan alueleiristä, mutta myös vapaalle keskustelulle on jätetty aikaa. Tarjolla kahvia ja pullaa! Vanhempainillan ajan on myös lapsilla kokous. 


Yhteisvastuukeräys

27.01.2014

Lippukuntamme osallistuu tänä vuonna Yhteisvastuukeräykseen. Rahaa kerätään laadukkaan saattohoidon ja Guatemalan alkuperäiskansojen ihmisoikeuksien hyväksi. Keräämme 4.2.2014 viikkokokouksen sijaan lippaiden ja liivien kanssa lahjoituksia Tikkurissa (sudenpennut) ja Ylivedossa (tarpojat).

Keräyspaikalla tulee olla viimeistään klo 18.00 ja kotiin saa lähteä klo 19.30. Mukaan tarvitaan vain partiohuivi. Illan puolivälissä on lippukunnan tarjoama evästauko.

Tarvitsemme paikan päällä myös vanhempien apua sudenpentujen henkisenä tukena toimimisessa. Ilmoittaudu siis itsekin mukaan tekemään hyvää: <ilari ät jokihiset.fi>!


Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle