Delfiinien ja Ankeriaiden melontaretki 26.9.2015

17.09.2015, Kirjoittaja: Ilari

Delfiinien ja Ankeriaiden (+ sitä vanhempien ryhmien) yhteinen melontaretki suuntautuu Nuuksion Pitkäjärvelle. Melomisen lisäksi teemme retkikeittimellä ruokaa ja tutustumme Suomen luontokeskus Haltian päänäyttelyyn. Ankeriaille tämä retki on olennainen osa Melonta-taitomerkkiä.

Myös vanhemmat ja muut perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan! Pikkusisaruksille ei kuitenkaan ole ohjattua toimintaa, vaan he voivat tutustua luonnon ihmeisiin yhdessä vanhempiensa kanssa. Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan melomista.

Varusteet: partiohuivi (jos on jo), lämpimät ulkovaatteet, kumpparit tai muut korkeavartiset vedenpitävät kengät, sadevaatteet, täysi vaihtovaatekerta, istuinalusta, juomapullo täynnä vettä (vähintään 1 litra), ruokailuvälineet kangaspussissa (syvä ja matala lautanen, kuppi, lusikka, haarukka, veitsi, kuivauspyyhe), henkilökohtaiset lääkkeet. Myös omat kellunta- tai pelastusliivit saa ottaa.

Retkikohde: Suomen luontokeskus Haltia Nuuksiossa: www.haltia.com.
Lähtö: kololta la 26.9. kello 10.00.
Paluu: kololle la 26.9. noin kello 16.00.
Hinta: 10 €, vesikirput ilmaiseksi. Sisältää lounaan, melonnan ja pääsylipun näyttelyyn. Maksathan retkimaksun ilmoittautumisajan sisällä Jokihisten tilille FI08 4055 0010 7081 43 viestillä ”Melontaretki, partiolaisen nimi”. Kuljetukset järjestetään kimppakyyteinä.
Ilmoittautuminen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=8247 Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.9.

Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle