Melontaretki 7.9.

01.09.2014, Kirjoittaja: Ilari

Nyt pääset kokeilemaan melomista intiaanikanootilla, kun lippukuntamme suuntaa ensi sunnuntaina kohti Nuuksion Pitkäjärveä. Melomisen lisäksi tehdään retkikeittimellä ruokaa, ongitaan ja seikkaillaan luontopolulla. Sudenpennut tekevät retkellä syksyn ensimmäisen merkkinsä.

Koko perhe on tervetullut mukaan! Kaikkein pienimmille ei kuitenkaan ole ohjattua toimintaa, vaan he voivat tutustua luonnon ihmeisiin yhdessä vanhempiensa kanssa. Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan melomista.

Retki maksaa osallistujille 8 €, vesikirput (alle kouluikäiset) pääsevät mukaan ilmaiseksi. Maksa retkimaksu ilmoittautumisajan sisällä Jokihisten tilille FI08 4055 0010 7081 43 viestillä ”Melontaretki, partiolaisen nimi”. Hintaan sisältyy lounas ja välipala. Kuljetukset järjestetään kimppakyyteinä.

Varusteet: partiohuivi (jos on jo), lämpimät ulkovaatteet, kumpparit tai muut korkeavartiset vedenpitävät kengät, sadevaatteet, täysi vaihtovaatekerta, istuinalusta, juomapullo täynnä vettä (vähintään 1 litra), ruokailuvälineet kangaspussissa (syvä ja matala lautanen, kuppi, lusikka, haarukka, veitsi, kuivauspyyhe), henkilökohtaiset lääkkeet. Myös oman kellunta- tai pelastusliivin saa ottaa.

Retkikohde: Suomen luontokeskus Haltia Nuuksiossa: www.haltia.com.
Lähtö: kololta su 7.9. kello 10.00.
Paluu: kololle su 7.9. noin kello 16.00.
Hinta: 8 €, vesikirput ilmaiseksi.
Ilmoittautuminen: Ilmoita seuraavat asiat sähköpostilla osoitteeseen <ilari@jokihiset.fi> viimeistään pe 5.9. klo 18:

  • Tulijat
  • Heidän ikänsä
  • Heidän ruokarajoitteensa
  • Tarvitsetteko kyydin / voitteko tarjota kyydin (myös haluttujen / tarjottujen paikkojen lukumäärät!)

Lupalappu: Kaikilla ilman huoltajaa tulevilla alaikäisillä täytyy olla lupalappu täytettynä mukana retkelle lähdettäessä! Laput kerätään lähtöpaikalla emmekä voi ottaa alaikäistä mukaan, jos lappu puuttuu.

Retkikirje lupalappuineen: Melontaretki 7.9.2014.pdf

Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle