SuSen Loikka – Löytöretki 2015

24.09.2015, Kirjoittaja: Ilari

Löytöretkeilijä Elokivi on kokenut maailmanympärysmatkailija, eikä hän olisi ensimmäistä kertaa lentokoneessa tai labyrintissakaan. Kartalla on vielä muutama merkitsemätön valtio, joiden alueelle Elokivi ei ole vielä koskaan suunnannut, mutta hän suunnittelee korjaavansa tilanteen tällä uudella reissulla. Elokivi on päättänyt ottaa mukaansa nokkelia ja käsistään käteviä partiolaisia, jotka toivottavasti pystyvät auttamaan hänet läpi uusista ja omituisista tilanteista, joita erilaisten kulttuurien myötä tullaan näkemään.

Jokihisten sudenpennut ja seikkailijat pääsevät mukaan tähän leikkimieliseen kilpailuun 3.10.2015 Länsi-Vantaalla seuraavasti:

  • Uusi lauma, saattajana Riina Jauhiainen
  • (Hait eivät mene omana ryhmänään, koska heillä on juuri edellisenä yönä ollut yökyläily Maikilla. Mahdolliset halukkaat pääsevät toki kisaamaan uuden lauman tai Delfiinien kanssa.)
  • Delfiinit, saattajana Maija Koskelo
  • Ankeriaat, saattajana Anna Vuori

Varusteet: puukko, ensiside tai vastaava, kello, kynä, istuinalusta, partiohuivi, heijastin, valaisin, valmiiksi täytetty juomapullo, vähintään 0,5L, ruokailuvälineet, vuoden 2015 jäsenkortti tai tosite Suomen Partiolaisten jäsenyydestä (saa lähdössä, kunhan on palauttanut perustietolomakkeen ajallaan!)

Lähtö ja maali: Myyrmäki, Uomatie 25, Vantaa
Lähtö: kololta la 3.10. kello 8.45.
Paluu: kololle la 3.10. noin kello 16.15.
Hinta: Lippukunta maksaa osallistumisen! Kuljetukset järjestetään kimppakyyteinä.
Ilmoittautuminen: Viimeistään ti 29.9.: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=8349

Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle