Viikonlopun tapahtumiin ilmoittautuminen

28.08.2014, Kirjoittaja: Ilari

Viikonloppuna on siis kaksi tapahtumaa.

Kotiseutuseikkailu

Lauantaina on koko perheen kotiseutuseikkailu klo 10–15, jolle pääset ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen ilari ät jokihiset.fi viimeistään perjantaina 29.8.2014 klo 18. Kerro ainakin kaikki tulijat, lapsien iät ja mahdolliset ruokarajoitukset.

Katso vielä lisätiedot retkikirjeestä!

Vanhempainilta ja suunnittelukokous

Sunnuntaina klo 14–17 pidetään vanhempainilta sekä suunnitellaan syksyä ja tulevaa vuotta isolla porukalla. Erittäin hyvä tilaisuus kysyä partioaiheisia kysymyksiä! Tämä tapahtuma on suunnattu kaikkien partiolaisten vanhemmille ja kaikille johtajille (siis myös samoajaikäisille).

Ilmoittautumista toivotaan kokouseväitten mitoittamisen ja allergioiden yms. vuoksi. Ilmoittaisitko siis tulostasi sähköpostitse osoitteeseen ilari ät jokihiset.fi viimeistään lauantaina 30.8.2014 klo 18.

Kokoonnumme Tikkurilan seurakunnan nuorisotilalla (Walkers-kahvila) osoitteessa Unikkotie 5 C, Vantaa. Jos tulet seurakunnan parkkipaikan kautta, lähde kulkemaan parkkipaikan vasemmasta reunasta rakennusten välistä/läpi kohti kaupungintaloa, niin tulet suoraan oikeaan paikkaan. Jos eksyt, auttava puhelin 045 6738727 auttaa!

Jokihiset Expanded Navigation


×

Jokihiset Site Map


×

Menu Kirjaudu sisälle